среда, 10. јул 2013.

Kosmički mufljuz

Razmišljala sam jedno tri sekunde da li da napišem uopšte ovaj post....i da ga stavim u ovaj blog. Ali, kao i uvek,ideje mi padaju na pamet za vreme tuširanja (informativno-pobuđujuće-krativna uloga vode!) te brže bolje dođoh za laptop polumokra....i rekoh: ima da pišem, pa kud puklo da puklo!
Elem....

KOSMIČKI MUFLJUZ

Postoji jedna grupa vanzemaljskih inteligentnih bića otelotvorena isključivo u čovekolikom obličju muškog pola...koja sebe navodno veoma ceni, kao razvija prahistorijske obrasce ponašanja nekadašnjih džentlmena....
...kaže da mu nedostajete, a ne javlja se po tri nedelje....
...želi da vas fascinira po svaku cenu, i neprekidno najavljuje senzacije, ali nikada ne pređe na STEP TWO - tj. izvođenje same senzacije ili kreiranje iste....
....priča o svesnosti a zaboravlja sopstvene ključeve...
....govori o duši a omalovažava ljubav...
....poručuje da vas voli a onda se ženi drugom....
....stalno ima potrebu da on vodi glavnu reč, da on bude u pravu, da on bude u centru pažnje, a kaže da nema Ego....
.....ne može bez duvana, alkohola i mesa, a navodno je neprekidno u meditaciji...
Kada sretnete dotični primerak, drage moje, (jer ovaj post je zaista namenjen isključivo damama), znajte da ste nabasale na odličnu lekciju. Posmatrajte i uživajte. Pamtite šta priča a kako se ponaša. I bez obzira na mufljuzov šarm, jer oni znaju da budu jako, jako šarmanti, uočićete kako zna da bude manipulativan, i kako gleda da vas iskoristi na sve moguće načine. A ako je malo postariji i izanđali primerak, znajte da nema šanse da vas zloupotrebi....jednostavno, ispod svake prepotencije krije se...znate već šta! Mada će on probati svašta: to nešto znanja što je napabirčio sa raznih kurseva i seminara....ali jednostavno, on je suštinski nalik fizičkom čoveku, ni traga od vidovitosti, telepatije, intuicije, osećanja energija. Sve to on nema. I svemu tome se podsmeva. Kao i svim ženama sa kojima je nekada, u mladosti bio. A naročito onim ženama sa kojima nikada nije bio!
Ali je on odlična prilika da saznate svašta o sebi i o svom egu. I o tome želite li moć, umete li da kinjite muškarca, pristajete li na "trgovinu"....pitajte samu sebe: da li mi ovo treba? I zašto?
Sada, kada sam napisala toliko toga ružnog o njima, pomalo mi je žao....To su ipak zabludele ovčice, Božija stvorenja....Ne uzimajte ih ozbiljno; to su zapravo zarobljeni dečaci u telima staraca, dečaci koji nikada nisu nadrasli svoje emotivne rane još iz detinjstva, koji nikada nisu oprostili majci, pa sad šatro glume velike ljubavnike....a plaše se pravog, suštinskog zagrljaja.
Imaju hiljadu žena, a zapravo nemaju ni jednu sa kojom bi pogled bio dovoljan....
Žele da budu čuveni, a zaboravljaju da prvo treba da se vrate sebi i postanu autentični.
Kreću se svetom nalik na tamni, teški oblačić koji nikako ne može da se olakša kišom. Muče sami sebe najviše.
I eto. Pitate se čemu je služila lekcija poznanstva sa takvim likom? Verovatno da vidite kakav je muškarac sa kojim nikada ne biste delili ni postelju, ni parče hleba, a kamoli život.
Da razvijete empatiju: pa on nikada neće biti ravnopravi partner u nečemu što se zove zrela veza: ljubav bez vezivanja. Ne može da se otrgne posesivnosti, ni ljubomori, ni potrebi da kontroliše. Siromašak.
Zašto se uopšte pojavio u vašem životu? Karmički dug?
E, to važno pitanje vam ostaje da sami otkrijete!
Moje je bilo da predočim odgovarajući vanzemljaski otelotvoreni entitet.

Нема коментара:

Постави коментар