субота, 5. септембар 2015.

Kada se uhvatimo u čuđenju nad samim sobom jer smo odabrali inkarnirati se u ovakvim vremenima, dobro je sjetiti se ovih bitnih istina:

Kada se uhvatimo u čuđenju nad samim sobom jer smo odabrali inkarnirati se u ovakvim vremenima, dobro je sjetiti se ovih bitnih istina:



spirit


1.      
Smo skočili kao dobrovoljci, potpuno svjesni u što idemo. Dapače, još smo se „gurali“, sretni da možemo pomoći u intenzivnim vremenima za društvo i planetu, a time čitav svemir. Znajući za izazove koje bivanje u gustoći nosi (ne do svakog detalja jer je eksperiment uvijek otvoren, ali spremni za većinu izazova koje prolazimo).

2.     
Nismo na zemlji prvi puta sada u ovako žestokim okolnostima, dapače postoji vjerojatnost da se cijele grupe dobrovoljaca inkarniraju upravo u graničnim vremenima – u fazama smjena civilizacija.

3.     
Samo se NAJJAČI inkarniraju u takvim fazama. Granična vremena su faze prijelaza, kao mostovi. Najosjetljiviji. Tada se sve trese, i mijenja. Lako je izgubiti jasnoću, biti zaveden, zaboraviti svoju svrhu. Zato su potrebni oni koji usprkos potresima u sebi i oko sebe znaju zadržati mir i fokus. Takve duše, često zrele i napredne, skaču u ovakve okolnosti.

4.     
Jedan od poslova je držanje Polja. To je kao da imate zadatak na tulumu održavati pozitivnu atmosferu ako energija počne padati. Svojom vibracijom, ostajanjem dosljednim vibraciji Suosjećanja Ljubavi držati kolektivnu svijest i cijelo Polje u vibraciji rasta svjetlosti. Često, čisteći i održavajući sebe čiste vibracije Ljubavi, takve duše to rade i za druge provodeći tuđe psihizme i vibracije kroz svoj sistem.  

5.     
Duše s poslanjima učitelja, iscjelitelja, ratnika, mislilaca, umjetnika su potrebne upravo u vremenima kaosa jer služe kao vodiči i korektivi na putu gdje se često mute granice, i postoje distorzije u percepciji, kriva uvjerenja. Duše koje su nevezane za rezultat, ali spremne mu se potpuno posvetiti, čije je poslanje zasijati sjeme nove civilizacije Srca (konkretno u ovim uvjetima).

6.    
Duše koje znaju ustati nakon pada, i dići ljude oko sebe. Koje bez obzira u kakvim okolnostima života, odnosima i radnim mjestima njeguju Sebe kao Ljubav i svoje djelovanje kao činjenje božanske ljepote.

7.     
Duše koje prolaze žestoke izazove, kao treninge, ali ipak osjećaju ili razumiju da je to dio njihovog zemaljskog izazova – svojevrsnog usavršavanja i skupljanja lekcija u tijelu, istovremenog s grupnim zadatkom pomicanja granica.

8.     
Duše koje osjećaju: zato su osjetljive i znaju da njihovi ponekad „tanki živci“ zapravo predstavljaju zamor materijala kojeg osjetljivim senzorima prime od vanjskog svijeta, pa se adekvatno tome čiste i prazne. Ali duše svjesne da upravo zahvaljujući toj osjetljivosti mogu čuti što govore biljke, rijeke, koju poruku priča vjetar… koje osjećaju srce zemlje i govor životinja. Koje poštuju i čuvaju svoju osjetljivost znajući da je ona jedan od ključnih načina nošenja ljepote božanskoga i držanja polja.

9.     
Hrabre duše koje se usude biti svoje usprkos utjecajima okoline; koje su dosljedne i tako postavljaju pečate slobode u Polju i utirući svoj put, daju primjer ostalima.

10. 
Duše koje podjednako koriste svoj kalež srca, ali i mač razuma. Znaju da ljubav nije samo „nja-nja“, nego umije i odrezati, baš tako, držeći ravnotežu svjetova i polova.

.
Zato, ako se u teška vremena pitate „’ko me natjer’o“ sjetite se – Vaše Suosjećanje i Ljubav. I budite zahvalni Sebi za to, dostojanstveni u tom zadataku. Jer pripadate u posebne Duše Stvarateljice. Mnogi, kad život stisne, govore kako se „žele osloboditi nužnosti inkarniranja, ali duše koje su to uspjele ne sjede besposleno na oblaku. Kao eto, rajskih razina i super. Ne, dapače. Vraćaju se u cikluse da bi podržale ostale. Pa zato, ako vam je sve jasno, a opet ponekad teško jer energije zaista jesu intenzivne… samo stanite na tren, prodišite, uzemljite se… da se SJETITE KOLIKO STE IZNIMNI jer ste došli upravo sada, svjedočiti velikom čudu okreta ciklusa i podržati ga, osigurati, koliko je moguće, da se tranzicija odvije što je moguće mirnije i svjesnije. 
.
– Dea Devidas
 
source- http://alternativainformacije.com/2015/04/kada-se-uhvatimo-u-cudenju-nad-samim-sobom-jer-smo-odabrali-inkarnirati-se-u-ovakvim-vremenima-dobro-je-sjetiti-se-ovih-bitnih-istina/

Нема коментара:

Постави коментар